Veluxen

Een aangename lichtinval

Bij Matrix Dakwerken Aalst begrijpen we het belang van daglicht in uw woning. Daarom bieden we de installatie van dakvensters aan om meer natuurlijk licht toe te voegen en uw zolder om te toveren tot een volwaardige leefruimte, geschikt als slaapkamer, kantoor of hobbykamer. Onze Velux dakvensters zijn geschikt voor zowel hellende als platte daken en voorzien van voldoende isolatieglas voor optimale warmtebehoud en natuurlijke ventilatie van de ruimte.

We hebben een ruim assortiment van dakvensters in verschillende vormen en maten, die naadloos aansluiten op uw dak en gemakkelijk te combineren zijn met bijpassende gordijnen, rolluiken en accessoires. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige installatie met aandacht voor detail, zodat u meer dan 30 jaar van uw nieuwe dakvensters kunt genieten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.

Contact

Hebt u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende prijsofferte voor zinken dakgoten, de bekleding van een plat dak of een herstelling?