Hellende Daken

Hellende daken in diverse stijlen

Bij Matrix Dakwerken Aalst merken we dat de meeste mensen nog steeds de voorkeur geven aan een hellend dak vanwege de esthetische uitstraling en de extra ruimte die het kan creƫren in uw woning. Wij bieden u de keuze tussen leisteen en standaard dakpannen. Hoewel leistenen er authentieker uitzien dan gewone dakpannen, zijn ze wel duurder. Aan de andere kant gaan ze vaak langer mee dan gewone dakpannen.

Bij het plaatsen van een nieuw hellend dak is het type dak ook van belang. Naast het typische zadeldak zijn er ook schilddaken of lessenaarsdaken die in sommige gevallen perfect passen bij uw woonstijl.

Bij Matrix Dakwerken Aalst kunt u naast het plaatsen van dakpannen ook rekenen op het plaatsen van Velux ramen en dakkapellen. Daarnaast helpen we u bij het maken van de juiste keuze voor het type en de dikte van de dakisolatie, wat bijdraagt aan een duurzame en energiezuinige woning.

Contact

Hebt u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende prijsofferte voor zinken dakgoten, de bekleding van een plat dak of een herstelling?